Κυριακή 29 Μαΐου 2011

EΠΙΣΤΟΛΗ ΣΕ ΧΑΤΖΗΝΙΚΟΛΑΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ ΤΟΥ ΣΤΟΝ REAL FM

Εκάλη, 15 Μαρτίου 2011

Αγαπητέ κ. Χατζηνικολάου

Λυπούμαι ιδιαιτέρως γιατί -πιστεύω άθελά σας- γίνεστε το κασετοφωνάκι που αναπαράγει όσα ισχυρίζεται η Υπουργός κ. Διαμαντοπούλου σε ό,τι αφορά στο Γυμνάσιο Εκάλης. Τουλάχιστο, εσείς το ξέρετε αυτό όταν μιλάτε περί δεοντολογίας, θα μπορούσατε όταν αναφέρεστε είτε εσείς είτε οι προσκεκλημένοι σας στο Σχολείο μας να κάνετε τον κόπο να μας πάρετε και κάποιο τηλέφωνο για να διαπιστώσετε περί τίνος πρόκειται και όχι να περνάτε στον κόσμο την προπαγάνδα του στιλ «εδώ κλείνουν σχολεία στο Περιστέρι και διαμαρτύρονται οι… λεφτάδες της Εκάλης;».

Δεν θέλω να πιστέψω ότι ξαφνικά ζηλεύετε ότι ένα Δημόσιο Σχολείο μόλις σε 2 χρόνια λειτουργίας κατόρθωσε να παρέχει εκπαιδευτικό έργο υψηλότερης ποιότητας από ιδιωτικά σχολεία που πιθανόν άνθρωποι της δικής σας οικονομικής στάθμης πληρώνουν με 5-ψήφια ποσά ετησίως. Για πόσο θα υπάρχουν όμως σχολεία όπως το Αρσάκειο ή οι Σχολές Καργάκου εν μέσω της υποτιθέμενης κρίσης;
Στις επιστολές που σας αποστέλλω συνημμένα -με τις οποίες ήδη έχει ενημερωθεί η πολιτική ηγεσία- μπορείτε να έχετε μια εκτενέστερη εικόνα του Γυμνασίου Εκάλης το οποίο είναι σίγουρα λόγω θέσης ένα σπουδαίο άλλοθι για να γκρεμίσει ο Πρωθυπουργός αυτά που έφτιαξε ο αείμνηστος παππούς του στο χώρο της Παιδείας.

Να προσθέσω απλώς ότι:
-Το Γυμνάσιο Εκάλης ΔΕΝ στεγάζεται σε κτίριο του ΟΣΚ αλλά σε κτίριο που ανήκει στο Ζάννειο Ίδρυμα γνωστό για το κοινωφελές του έργο σε παιδιά μειονοτήτων και ορφανά.
-Το μίσθωμα που πληρώνει το Γυμνάσιο είναι υπό διαπραγμάτευση και ο Δήμος Κηφισιάς έχει τη δυνατότητα, σύμφωνα με επίσημες διαβεβαιώσεις, να το καλύψει (οπότε ποιος ο λόγος να κόπτεται η κ. Διαμαντοπούλου;).
-Είναι ψεύδος και παντελώς ανυπόστατο το γεγονός ότι η αρμόδια Νομαρχία ή οποιοσδήποτε άλλος Δημόσιος φορέας έχει πληρώσει ποτέ έστω και 1 euro για τη μεταφορά μαθητών στα σπίτια τους, όπως ισχυρίζονται οι κομματικοί σφουγγοκωλάριοι της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, που εισηγήθηκαν το κλείσιμο του Γυμνασίου.
-Όσο λαϊκισμός κι αν ακούγεται ακόμα και αν τα 60.000 euro ετήσιο μίσθωμα τα πλήρωνε το κράτος, θα μπορούσε να τα εκταμιεύσει αφαιρώντας π.χ. κρατικές διαφημίσεις από το site το οποίο ανήκει στη μαμά κορυφαίου πολιτικού μας και να τα δώσει στο ΜΟΝΑΔΙΚΟ διαδικτυακό σχολικό ραδιόφωνο της χώρας μας, αυτό του Γυμνασίου Εκάλης που ακούγεται από τη Γη του Πυρός έως την Ιαπωνία.

Ελπίζω να μας δώσετε την ευκαιρία να ακουστεί η φωνή μας είτε μέσα από την εφημερίδα σας είτε από τα ηλεκτρονικά μέσα στα οποία προΐστασθε. Να είστε σίγουροι ότι θα γελάσει και το παρδαλό κατσίκι με τις κινητοποιήσεις των… λεφτάδων της Εκάλης που θα ακολουθήσουν για να μην κλείσει το Δημόσιο Γυμνάσιο.

Με εκτίμηση
Για το Σύλλογο Γονέων & Κηδεμόνων Γυμνασίου Εκάλης

Απόστολος Κολοβός
Γραμματέας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου