Τρίτη 27 Νοεμβρίου 2018

ΤΟ (ΠΑΡΑ)ΚΡΑΤΟΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΑΝΑΒΙΩΝΕΙ ΕΠΟΧΕΣ "ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΦΡΟΝΗΜΑΤΩΝ"

«Τμήμα Προστασίας του Κράτους και του Δημοκρατικού Πολιτεύματος».
Νέα εποχή διώξεων κατά αντιφρονούντων πολιτών με πρακτικές Αστυνομοκρατίας και Χαφιεδισμού.

Αν νομίζετε ότι οι εποχές των δοσίλογων με τις κουκούλες έχουν περάσει ανεπιστρεπτί κάνετε λάθος. 


Η ψευτοκυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ και του 23% έχει εφεύρει ένα νέο σύστημα για να εξοντώνει όσους πολίτες διαφωνούν με τις κυβερνητικές αποφάσεις. Και για να είμαστε ακριβείς επειδή οι κυβερνώντες είναι και αγράμματοι για να μπορέσουν να δημιουργήσουν οτιδήποτε νέο, καταφεύγουν στις τακτικές της 10ετίας του 1950, όπου η άποψη του αστυνομικού για το "ΠΟΙΟΝ" κάθε πολίτη ήταν αρκετή για τον θέσει στο περιθώριο της κοινωνίας και σε πολλές περιπτώσεις να επιφέρει και βαριές ποινές.



Αντιγράφουμε από τα dikaiologitika.gr:

"Σε βιομηχανία απολογιών με βαριές κατηγορίες, ως προεόρτια δικαστικών διώξεων, φαίνεται πως εξελίσσονται οι πρωτοφανείς «πρωτοβουλίες» του αμαρτωλού «Τμήματος Προστασίας του Κράτους και του Δημοκρατικού Πολιτεύματος».
Μετά τον Παν. Λαφαζάνη, Γραμματέα του Π.Σ της ΛΑ.Ε, και άλλους αγωνιστές, που κλήθηκαν να απολογηθούν για την δράση τους στο πλαίσιο του κινήματος κατά των πλειστηριασμών πρώτης κατοικίας και λαϊκής περιουσίας, παρόμοια κλήση για απολογία έλαβαν και ο Θανάσης Γούναρης, πρόεδρος του «Κόμματος Πειρατών Ελλάδος», η Αυγή Βουτσινά, μέλος του κινήματος ΑΛ.ΑΝΥ.Α καθώς και ο Αντώνης Μαυρομμάτης, μέλος της Λαϊκής Ενότητας για τη δράση τους και την συμμετοχή τους στο κίνημα ενάντια στους πλειστηριασμούς.
Με δεδομένο ότι αυτές οι κλήσεις γίνονται με πρωτοβουλίες αυτού του αμαρτωλού Τμήματος της Γενικής Ασφάλειας, οι πολιτικές ευθύνες της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ είναι βαρύτατες, αφού πλέον επιδίδεται σε ένα κρεσέντο αυταρχισμού που θυμίζει παλιές ανώμαλες πολιτικά περιόδους, σε βάρος της ΛΑ.Ε, του Κόμματος Πειρατών Ελλάδας, του κινήματος ΑΛ.ΑΝΥ.Α και του δυναμικού αλλά και αποτελεσματικού Κινήματος κατά των πλειστηριασμών πρώτης κατοικίας και λαϊκής περιουσίας."

Στις φωτογραφίες που δημοσιεύονται παρακάτω, αφήνω εσάς να κρίνετε τις... Δημοκρατικές μεθόδους που σκαρφίστηκε το κράτος για να εμπλέξει σε περιπέτειες συμπολίτες μας που έχουν διαφορετική θέση, άποψη και πρόταση από τις αυταρχικές, αντισυνταγματικές και απολύτως αντιδημοκρατικές τακτικές της κυβέρνησης, που αφορούν σημαντικές πτυχές της καθημερινότητας των συμπολιτών μας.






Ο Θανάσης Γούναρης, η Αυγή Βουτσινά, και ο Αντώνης Μαυρομμάτης κλήθηκαν σε απολογία για την Τετάρτη 28/11/18.

Με τις υγείες σας όσοι ψηφίσατε το μασκαρεμένο ΠΑΣΟΚ και μάλιστα 2 φορές.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου